Evropa chorak finallari.

Chaqiruv kubogi va Chempionlar kubogi 1/4 final uchrashuvlari taqvimi e’lon qilindi.

Chaqiruv kubogi

Bath (Angliya) – London Irish (Angliya)
9-aprel. 22:00 Kiev va Moskva, 23:00 Tbilisi.

«Lester» (Angliya) – «Nyukasl» (Angliya)
10-aprel. 14:30 Kiev va Moskva, 15:30 Tbilisi.

Northempton (Angliya) – Ulster (Irlandiya)
10-aprel. 22:00 Kiev va Moskva, 23:00 Tbilisi.

Monpele (Frantsiya) – Benetton (Italiya)
10-aprel. 22:00 Kiev va Moskva, 23:00 Tbilisi.


Chempionlar kubogi

La Rochelle (Frantsiya) – Sale Sharks (Angliya)
10-aprel. 17:00 Kiyev va Moskva, 18:00 Tbilisi.

Ekzeter (Angliya) – Leyster (Irlandiya)
10-aprel. 19:30 Kiev va Moskva, 20:30 Tbilisi.

Bordo (Frantsiya) – Racing 92 (Frantsiya)
11 aprel. 14:30 Kiev va Moskva, 15:30 Tbilisi.

Klermont (Frantsiya) – Tuluza (Frantsiya)
11 aprel. 17:00 Kiyev va Moskva, 18:00 Tbilisi.