Kun: 06.04.2021

Regbi-15 bo’yicha «Mustaqillik kubogi» o’yinlari yakunlandi

Regbi-15 bo’yicha «Mustaqillik kubogi» o’yinlari yakunlandi 2021 yil 23 martdan 2 aprelgacha bo’lgan davrda harbiy xizmatchilar va huquqni muhofaza qilish idoralari, vazirliklar, idoralar va xizmatlarning xodimlari o’rtasida regbi-15 musobaqasida «O’zbekiston Respublikasi Mustaqilligi kubogi» musobaqalari o’tkazildi. O’zbekiston Respublikasi Mudofaa vazirligi, Milliy gvardiya, Davlat xavfsizlik xizmati, Ichki ishlar vazirligi, Favqulodda vaziyatlar vazirligi …

Farg’onada o’g’il-qizlar o’rtasida «Oltin tasvirlar» respublika turniri bo’lib o’tdi.

Farg’onada o’g’il-qizlar o’rtasida «Oltin tasvirlar» respublika turniri bo’lib o’tdi 1 apreldan 4 aprelgacha bo’lgan davrda Farg’ona shahrida Farg’ona davlat universiteti stadionida «Oltin tasvirlar» Respublika turniri bo’lib o’tdi. Musobaqada 3 yosh toifasidagi 11 yoshgacha, 13 yoshgacha va 15 yoshgacha bo’lgan o’g’il bolalar va qizlar ishtirok etishdi .   

Evropa chorak finallari.

Evropa chorak finallari. Chaqiruv kubogi va Chempionlar kubogi 1/4 final uchrashuvlari taqvimi e’lon qilindi. Chaqiruv kubogi Bath (Angliya) – London Irish (Angliya)9-aprel. 22:00 Kiev va Moskva, 23:00 Tbilisi. «Lester» (Angliya) – «Nyukasl» (Angliya)10-aprel. 14:30 Kiev va Moskva, 15:30 Tbilisi. Northempton (Angliya) – Ulster (Irlandiya)10-aprel. 22:00 Kiev va Moskva, 23:00 Tbilisi. …